Det är stora affärer att sälja ett hus och köpa en lägenhet. För att bostadsaffärerna ska bli lyckade är en skicklig mäklare guld värd att ha vid din sida. Välj en mäklare du får förtroende för.

Det är ett stort projekt att flytta från ett hus på landet till en lägenhet i stan. Det finns många saker att tänka på. Bland annat behöver du hitta en lägenhet att flytta till. För att hitta ditt drömboende ska du gå in på www.maklarhuset.se för att påbörja ditt letande. Oavsett vilken lägenhet du är ute efter kan Mäklarhuset förverkliga din bostadsdröm. Deras kunniga mäklare kan utifrån dina krav och behov leverera olika förslag på lägenheter som skulle kunna passa. De kan även hjälpa till att sälja ditt hus om du önskar.

“Det gäller också att vara på hugget under visningen.” Läs mer här

Gå på visningar

Det är köparens marknad vilket tyder på att du kan göra en bra affär. För att kunna köpa en lägenhet behöver du gå på visningar. När du tittar på en lägenhet ska du tänka på att fråga mäklaren allt du undrar över. Innan du börjar titta på olika objekt är det en fördel att ha värderat ditt hus för att veta hur mycket pengar du har att köpa en lägenhet för. Det kan vara fördelaktigt att sälja först och köpa sedan. Men det kan du diskutera med din mäklare vilket som är bäst. När du sedan väl flyttar behöver du ha koll på helt andra saker.