En lantlig inredning med mycket romantik förknippas med blommor, rustika möbler, mycket trä och loppisfynd. Jordnära färger från naturen är basen i lantlig inredning och blommor är en given inredningsdetalj. På väggarna kan moderna posters och gamla bonader ge en fantastisk kontrast.

Den lantliga stilen är förknippad med mycket charm och romantik. När du inreder lantligt och romantiskt får det gärna vara både lyxiga saker och vackra äldre detaljer. Blommor och speciellt småblommigt representerar verkligen den lantliga och romantiska stilen. Om du vill inreda mer åt det lantliga och romantiska hållet ska du definitivt köpa några posters och sätta upp på väggarna. Hos Posterton kan du hitta massor med bra motiv som passar in i den inredningsstilen. Olika blommotiv fungerar alltid. Även motiv som ger en vintagekänsla. Att göra en tavelvägg i vardagsrummet eller satsa på en större poster med ram i sovrummet kan verkligen förstärka den lantliga känslan.

Tänk på detaljerna

Inred med jordnära färger, textilier med småblommor, trä och rustika möbler för att få den rätta känslan. Det kan vara en bra idé att ha en ljus bas där du använder olika färger som accenter. Det gör att du får en röd tråd genom rummen i hemmet. Mixa och matcha olika loppisfynd med ny inredning. Om du är på loppis kan du kika speciellt efter virkade bonader, gamla köksgeråd, gammalt porslin, plåtskyltar och hylldekorationer i spets eller tyg. Ett tips är att verkligen tänka på detaljerna när du ska inreda lantligt. Om du snabbt vill förändra en känsla i ett rum kan du byta ut kuddar och plädar. Att inreda med ljusslingor som ger ett milt sken ifrån sig kan vara en mycket trevlig och fin inredningsdetalj i det lantliga hemmet. Andra typer av belysning som passar är rustika industrilampor, lampetter med patina, fotogenlampor och lyktor.